Breaking News

Bekeerlingen

Binnen de moskee Almohsinin zijn we al enige tijd bezig met het geven van voorlichting over de Islam, of het nu gaat om het begeleiden van mensen die zich hebben bekeerd of zich willen bekeren, of mensen die simpelweg geïnteresseerd zijn in de Islam en er meer over willen weten of er vragen over hebben.

Binnen de moskee Almohsinin  zijn ook mensen actief die zelf vanuit een niet-Islamitische achtergrond zich hebben bekeerd tot de Islam, we weten dan ook als geen ander hoe het is, wat er bij komt kijken en waar je behoefte aan kunt hebben in deze mooie periode van je leven.

Dus of je nu interesse hebt in de Islam en praktische informatie wenst over het bekeren, of je simpelweg wat vragen wilt stellen over de Islam uit interesse, we staan graag voor je klaar. Stuur ons s.v.p. een berichtje via de Contact-pagina van deze website en vermeldt daarin hoe je het liefst contact wilt hebben dan zullen wij zo spoedig mogelijk contact met je opnemen. Dit kan op de manier hoe jij het wilt: of je nu een afspraak wilt maken, telefonisch iemand wilt spreken, via de mail contact wil hebben, Facebook, enzovoort, het kan allemaal.

We horen graag van je!

Geef Je Mening